Algemene voorwaarden

-

Artikel 1 – Identiteit

 

Dit zijn de algemene voorwaarden van Bell Jewelry
Naam ondernemer: Bell Jewelry
Geregistreerd aan Heideven 9, 5751 NL Nederland
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 66404592
BTW-nummer: 206244629B01

 

Artikel 2 – Toepasselijkheid

 

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Bell Jewelry. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op de website van Bell Jewelry.
2.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

 

Artikel 3 – Levering

 

3.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

3.2 De eigendom van geleverde producten gaat over op de consument nadat het verschuldigde bedrag is betaald. Het risico van de producten gaat over op het moment van levering aan de consument.

3.3 Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Bell Jewelry kenbaar heeft gemaakt.

3.4 De consument dient het juiste adres en e-mailadres door te geven aan Bell Jewelry. Ook eventuele wijzingen hiervan dienen tijdig door gegeven te worden aan Bell Jewelry. Indien de consument een verkeerd adres heeft opgegeven voor de levering, dan is dit het risico van de consument.

3.5 De uiterlijke leveringstermijn die Bell Jewelry hanteert bedraagt 14 dagen. Indien dit niet mogelijk is doordat producten niet op voorraad zijn of wegens andere redenen niet geleverd kunnen worden, is de klant bevoegd de bestelling na 14 kalenderdagen te ontbinden zonder bijkomende kosten of ingebrekestelling.

 

Artikel 4 –  Prijzen

 

4.1 Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

4.2 Alle prijzen op de site zijn in Euro’s weergegeven en inclusief 21% BTW.

 

Artikel 5 – Betaling

 

5.1 Bell Jewelry biedt de volgende veilige betaalwijzen:

– iDEAL: kopers met een Nederlandse bankrekening kunnen gebruikmaken van iDeal. Deze betaalmethode is tot stand gekomen door samenwerking van de Nederlandse banken. Het iDeal-betaalsysteem verbindt de meest voorkomende online banksystemen en is een betrouwbaar betaalsysteem.

– Bancontact: voor kopers met een Belgische bankrekening is het mogelijk om te betalen via Bancontact. Bancontact is een gezamenlijk initiatief van de Belgische banken dat zorgt voor snelle betaalprocessen zonder storingen. Bancontact is onder andere beschikbaar voor rekeninghouders van KBC, Dexia en ING. Dankzij het gebruik van de pincode kan een transactie snel en veilig worden afgerond.

 

5.2 De koper is gebonden aan de voorwaarden van het door hem/haar gekozen betaalplatform voor de betaling. Bell Jewelry heeft geen macht over deze voorwaarden en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud daarvan.

 

Artikel 6 – Verzending

 

6.1 Bell Jewelry laat haar pakketten bezorgen door PostNL, bij het door de klant opgegeven adres. Post NL streeft ernaar om haar pakketten binnen 24 uur te bezorgen. Pakketten worden niet bezorgd op zondagen en feestdagen.

6.2 Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing.

6.3 De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Bell Jewelry kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten van de bezorger.

6.4 De verzendkosten bedragen €2,95 voor verzending in Nederland en België. De kosten bestaan zowel uit administratiekosten als verzendkosten.

 

Artikel 7 – Garantie

 

7.1 Bell Jewelry garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.

7.2 Er kan in ieder geval geen aanspraak op hetgeen onder lid 1 van dit artikel worden gemaakt (i) bij beschadiging door opzet of door nalatigheid, (ii) bij normale slijtage en/of (iii) bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing of gebruiksvoorschriften.

7.3 Zodra u een bestelling van Bell Jewelry ontvangt, vragen wij u de producten te onderzoeken op kwantiteit en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u de juiste bestelling hebt ontvangen en dat deze geen gebreken bevat. Mocht dit wel het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met Bell Jewelry middels een e-mail naar [email protected]

7.4 Eventuele gebreken dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 maanden na levering aan Bell Jewelry te worden gemeld.

 

Artikel 8 – Retour

 

8.1 De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Bell Jewelry mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar de consument is niet verplicht tot opgave van zijn reden(en).

8.2 De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument het product heeft ontvangen

8.3 Wanneer de consument de bestelling niet binnen 14 dagen heeft teruggezonden, is de koop een feit

8.4 De consument dient binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling, een mail te sturen naar [email protected] daarin zijn naam, ordernummer, rekeningnummer en product(en) die retour gestuurd worden.

8.5 De producten dienen in originelen staat teruggestuurd te worden, dit houdt in onbeschadigd en in de geleverde verpakking.

8.6 Het aankoopbedrag zal binnen 15 dagen na de ontvangst van de retourzending, teruggestort worden op het doorgegeven rekeningnummer. Het bedrag dat teruggestort wordt is exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten.

8.8 De retour kosten zijn voor de consument.

 

Artikel 9 – Privacy

 

9.1 Bell Jewelry respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons is verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

9.2 Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

9.3 Bell Jewelry zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

9.4 Overige informatie over de privacy is terug te vinden in de privacyverklaring.

 

 Artikel 10 – De overeenkomst

 

10.1 Een overeenkomst tussen Bell Jewelry en een klant komt tot stand nadat een bestelling via de website is geplaatst.