Retourneren

-

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen te retourneren. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld hierin uw naam, ordernummer, rekeningnummer, product(en) en reden van retour.

 

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je het product ongedragen en onbeschadigd retour te sturen in de originele verpakking.

 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen. Niet-identificeerbare retourzendingen kunnen niet worden verwerkt.

 

Instructies retourneren

 

Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaand adres:

Bell jewelry
heideven 9
5751 NL Deurne

 

Ruilen

 

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen ervoor dat het product opnieuw geleverd wordt.
Gaat het om een product van een ander bedrag? Dan dien je het product opnieuw te bestellen.

 

Terugbetaling

 

Het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) zal binnen 14 dagen worden teruggestort, na ontvangst van de retourzending. mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bell Jewelry behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

 

LET OP: Retourkosten zijn voor eigen rekening.